sobota 5. září 2009

"Noční" Telč 2009 - 5.9.2009

... sezona hasiče to nejsou jenom seríály různých závodů patřících do všechmožných i nemožných lig ... jsou to i velmi prestižní a uznávané závody konané prostě jenom tak ... a mezi takové patří i noční závody O pohár města Telče, který už dlouhá léta pořádají hasiči z Nevcehle ... To není jenom tak se dostat na startovní listinu - tento závod - konaný zpravidla až ve večerních a nočních hodinách, je pouze pro pozvané a počet účastníku je bedlivě hlídám a hlavně omezen.
A proto je nám fakt velikou ctí, že mezi ty pozvané patříme i my a na Telč jsme se děsně těšily ... ono zaběhat si do kopce na náměstí na kostkách, na kterých to klouže prostě ve všem - to je dobrá výzva ... :o)) Takže na start závodů v Telči se postavilo 27 družstev žen a jeden maxi DREAM TEAM místních celebrit !!!
To, že to není žádná sranda, si mohlo vyzkoušet mnoho z družstev - jeden favorit hořel za druhým - holky z Nevcehle s velkými problémy na děliči až 18. místo ... naše mladší s velkým prostřikem 12., Lhotky taky zrovna určitě ne podle jejich představ až 13. no prostě masakr ... ale přece jen se pár družstev našlo, které zaběhly velmi povedené útoky a právem si odváží sklapy extraligových týmů ... takže 1. místo z Telče odváží Trnava 18.32s, 2. místo Sychotín 18.48s a 3. Žernovník 18.52s ...
... nooo a kde jsme my? ... my jsme to dneska zkusily ze strany těch super poražených ... Mája prostě nedala koš - nebo možná dala, ale ne úplně a v kádi spadl - noo ... takže červenej praporek od rozhodčí a slušivé "N" u Výčap "Q" ... je tam těch písmenek nějak moc, co? ... :o)) to se někdy stává ... ale je fakt, že naše poslední "enko" si už snad ani nepamatuju :o( ... A jak jsem psala na začátku - závěr ženské kategorie patřil i DREAM TEAMU sestavenému z velmi důležitých lidí "motajících" se kolem Telče ... a světe div se, dostala se mezi ně i Peťa z bezpísmenkového výčapského družstva :o) na postu děliče ... celebrity dokonce využili i náš "vercajk" a pod přísným dohledem holek se nachystali na základnu :o) ... útok byl oceněn uznáním a potleskem i přes problémy s nalitím a výsledným časem 53.09s :o)
Takže - Telč je za náma ... i když teď zrovna asi vrcholí ta mužská část :o) - zítra si - doufám - spravíme chuť v Lavičkách a odpoledne v Přibyslavicích a už pomale a jistě nám ta sezona končí ... :o( ...

fotky:

Žádné komentáře:

Okomentovat