pondělí 7. září 2009

Přibyslavice - okresní liga - 6.9.2009

... málokdy se nám podaří zajet dvoje závody během jednoho dne - ale zkusit se má všechno. Z Laviček se nám do Přibyslavic na předposlední kolo Třebíčské ligy moc vesele neodjíždělo - obtěžkané nedokončeným pokusem a s myšlenkami na rychlou trať v Přibyslavicích a ne moc obtížné terče - kde jinde by se ta naše vysněná 16tka dala dát ...
Do Přibyslavic za námi dojela už i Jana a dokonce nás přišla povzbudit i Lenka, která se krásně opálená a vyhřátá z líbánkové svatební cesty zabalila pro jistotu i do šály :o)) . A aby té podpory nebylo málo - pobraly jsme s sebou i naše ratolesti - které bylo hned ze začátku nutné - trošku vykolovočovat :o) ... Pouťové závody v Přibyslavicích přilákaly 27 družstev mužů a 8 družstev žen.
V mužské kategorii vyhrála shodným časem družstva Budíkovic a Petrovic 16.96s, na dalším místě opět se shodným časem Předín a Radonín 17.35s a pětku uzavíralo družstvo Litovan 17.52s. Těchto pět družstev postoupilo do finále - kde vítězství brali Petrovice za čas 16.58s. I z těchto výsledků je patrné, že Přibyslavická trať je prostě určená k tomu - dávat super časy .
V naší kategorii se Výčapy časem 17.63s dostaly na 3. místo. O jednu setinku lepší byly holky ze Svatoslavy, které předvedly krásný útok za 17.62s a troufnu si říct, že to byla jejich první a toužebná 17tka na soutěži - takže gratulace k ní i od nás - a zasloužené 2. místo no a my jsme se konečně také dočkaly ... ani tak ne toho prvního místa v Přibyslavicích - ale spíš toho - ŽE UŽ I MY MÁME 16TKU!!!!!! Útok klapl parádně - super voda - proudařky na místech a nachystaný - velmi vydařené sestřiky a 16.52s (LP 16.19s)!!!! a veliká radost mohla vypuknout .... šahaly jsme po ní během sezony několikrát - ale prostě na jeden terč se nehraje, co si budeme povídat ... na závěr sezony jsme ji udolaly a doufejme, že 16tkový čas ještě i potvrdíme na jiných závodech - šance ještě bude - ještě pro letošek nekončíme!! Takže - jak zhodnotit víkend ... hodně smutné "N" v Telči :o(, "eNkem" pokračujeme i v Lavičkách :o(( a super parádních 16.52s v Přibyslavicích ... noooo - mohlo být lépe, ale spokojenost určitě je ... !!!!

Teď ještě postavíme trošku divočejší formaci do sobotního Urbanova, v neděli v Lipníku se vrátí staré dobré Výčapy Q ve své "základní" sestavě no a pak se uvidí ... :o))

výsledky:
fotky:

Žádné komentáře:

Okomentovat