neděle 6. září 2009

Lavičky - Žďárská liga - 6.9.2009

... po vůbec nepodařené Telči jsme si přijely lehce spravit náladu a potrénovat na Žďárskou ligu a to konkrétně do Laviček ... Jana se nám sice omluvila z rodinných důvodu, ale svou pomoc nám nabídla Kája ze sousedního výčapského družstva a tak jsme přece jenom vyjely ...
Na start v Lavičkách se postavilo 22 družstev mužů a 13 družstev žen. V mužské kategorii vítězství sebralo družstvo Netína časem 18.44s, 2. Benetice 18.60s a 3. Stanoviště 18.66s.
Na ženskou část soutěže se přiletěl podívat i "místní" čáp, který se lehkým krokem pohyboval v oblasti občerstvení a obhlížel situaci ... a protože znak Výčap zdobí hned 2 čápi, tak jsme z jeho přítomnosti měly patřičnou radost ... :o)) no joooo - ale tohle byl prostě nějaký brutální nestandart, protože nám vůbec nepřinesl štěstí :o( ... kousnout spoj na děliči se mi už semtam povedlo - ale takovým způsobem nedat "céčkový" spoj, jako v Lavičkách - brrr - tak to už nikdy ... a výsledkovku uzavíráme opět s "N" - dvě "enka" ve dvou závodech po sobě - tak to už je fakt dost silné kafe ... :o(( - díky letí Káje za pomoc a omluva, že si ani nestříkla :o( ale snad se jí aspoň hezky běželo :o)) K mladším holkám byl čáp přece jenom trošku shovívavější a časem 19.68s (PP 18.19s) braly 3. místo, na 2. místě skončily holky z Netína 19.55s a prvenství jede do Olší za čas 19.51s.
No - takže co dodat ... dva závody po sobě a čas žádný - HOROR!!! Rychle sbalit věci a pryč odtud - ale ne domů - ale na okresní ligu do Přibyslavic !!!

výsledky:
fotky:

Žádné komentáře:

Okomentovat