neděle 13. září 2009

Urbanov - Open liga - 12.9.2009

... po pátečních vydařených nočních závodech v Jakubově, nás v sobotu čekala cesta do Urbanova na poslední kolo Open ligy ... Sestava opět lehce pozměněna - Šárka vypomohla naším kolegyním z Výčap ... my jsme zpět do týmu povolaly Páju - tentokrát na béčka a Jája - poprvé pokřtila svojí novou pozici pro příští rok - savice. Na pravém proudu zaskočila na oplátku Kája místo - doma pracující - Jany :o)
... Urbanovský areál není pro slabé povahy - kopeček je to slušný - ale na malou účast si stěžovat nemohli - přijelo 26 družstev mužů a 9 družstev žen.
... V mužské kategorii zůstalo první místo doma v Urbanově a hoši si ho vysloužili časem 17.79s. Druhé místo pro Olešnou 18.00s a 3. Sedlatice 18.08s. Ani Open liga není ochuzena o fínale nejlepších pěti družstev - ale sympaticky si to rozdali na 2B až po naší kategorii :o) Vítězství tentokrát brali Sedlatice za čas 15.37s.

... Ženskou kategorii tentokrát nerožjiždělo naše mladší družstvo - ale Radonín - který časem 19.39s bral sice až 4. místo - ale to nebránilo tomu, aby se holky staly vítězkami Jihlavské Open ligy ... :o). Třetí místo obsadila Rozseč 19.09s, druhé byly tentokrát extraligové mistryně a rekordmanky - Nevcehle za 17.94s - ony vlastně zase až tak druhé nebyly - my, jako poslední na startu, jsme si totiž sestřelily naprosto stejný čas i přes drobné problémy na levém proudu - viď, Šuto :o)) ... takže rozhodči usoudily, že o pořadí bude rozhodovat první sražený terč a to hrálo v náš prospěch - 17.73 : 17.85s ... :o) Takže papírově bereme zlato :o)) a tímto - Kájo, díky!! Výčapy bohužel s problémy na levém proudu až 6. místo a čas 20.37s.
Sobota úspěšně za námi - ale opět nekončíme - troje závody za víkend nás asi dost baví - takže v neděli zakončíme i Třebíčskou ligu a to v Lipníku :o).

výsledky:
fotky:

Žádné komentáře:

Okomentovat