pondělí 31. srpna 2009

Pravčice - 14.kolo extraligy - 30.8.2009

... tak a je tu konec :o( ... uteklo to strašně rychle a mohlo by se říct, je dobojováno - ale ne tak zcela - kluci si to ještě rozdají o 3. místo - holky zabojují o 4. a pak už bude hotovo ... takže jdeme na to !!
Počasí se umoudřilo a celkem sluníčkový den přivítal v Pravčicích 50 družstev mužů a 18 družtev žen .
V mužské kategorii se ještě stálo bojovalo o 3. místo - kde nejlepší pozici měli Úherce ... Útok na dvakrát - protože opět nespolehlivá časomíra - sice zakončili až 10. časem dne - 18.18s, ale to jim stačilo aby splnili a berou 3. místo v celkovém hodnocení. Jejich největší pronásledovatelé z Lestkova skončili společně s družstvem z Vrbětic na 2. místě shodným časem 17.09s. Stříbrní borci z Nevcehle, si trošku vylepšili náladu alespoň prvenstvím v Pravčicích časem 17.06s. Extraligoví vítězové z Plumlova - značně unavení po namáhavé oslavné noci uzavřeli časem 17.53s první pětku.
V ženské kategorii už o medailích bylo jasné - takže jsme tak nějam mohly jít na start v klidu - útok se povedl - 17.39s (LP16.64s) první místo a maximální spokojenost ... :o) ... druhé skočilo velmi nadějně vypadající družstvo Radíkova 17.58s a třetí trošku překvapivě - pro nás neznámé - holky z Velkého Ořechova 18.62s. Boj o 4. příčku v celkovém hodnocení extraligy dopadl lépe pro Ladies z Chrášťan - sice nebraly v Pravčicích body, stejně tak jako nebraly Pravčice, ale při steném počtu bodů je právě to jedno vítězství z Plumlova posunulo na 4. příčku. Pro nás naprosto snový víkend - dva závody = dvě vítězství - lepší závěr extraligy jsme si opravdu nemohly přát ... ale moc dobře víme, že pro holky z Nevcehle bychom byly malý zákusek, jen kdyby stály na startu ve své plné formě !! Holky gratulujeme k vítězství v letoším ročníku extraligy - díky za krásné útoky a skvělou inspiraci pro nás - cílem pro příští rok je určitě vás minimálně pořádně potrápit, když už ne porazit !!! :o))


hmmm - takže je dobojováno - Muži: 1. Plumlov 216 bodů, 2. Nevcehle 184 bodů a 3. Úherce 134 bodů, Ženy: 1. Nevcehle 110 bodů, 2. Výčapy 74 bodů a 3. Výčapy Q 68 bodů a můžeme říct - AHOOOOJ EXTRALIGO PŘÍŠTÍ ROK!!!! ... ale ne tak úplně - ještě to pořádně zapijeme na Vyhlášení výsledků extraligy 2009 26. září v Nevcehli !!!! Už se těšíme !!!!

výsledky z Pravčic:
celkové výsledky extraligy - Muži:
celkové výsledky extraligy - Ženy:

fotky:

Žádné komentáře:

Okomentovat