středa 18. srpna 2010

14.8.2010 - Babice - 11.kolo Extraligy

… naprosto neskutečnou rychlostí se řítíme do finále. Máme tu předposlední extraligový víkend a už fakt není čas na nějakou taktiku !!!! V sobotu 14.8.2010 jsme se opět naložily do obecního auta – holky nejšikovnější – Mája s Jájou - nás na cestu vybavily zpěvníky :DDD a razíme společně s KMČ do BABIC!! Odvážně se nám za volant posadil Lukáš z Petrovic – ale on je prostě ostřílený v mnoha směrech :DD – takže Lukáši – díky za rychlou a bezpečnou dopravu !!!
Při dojezdu nás velmi překvapila malá účast na startovní listině – v Babicích nebylo nikdy o závodníky nouze – ale určitě se na tom podepsalo i to, že ve stejném termínu probíhala i krajská kola o postup na republiku – takže startovka obsahovala 31 mužských a 9 ženských družstev. A jelikož nás čekal přejezd až k Opavě – tak jsme malou účast i uvítaly – alespoň to bude rychle hotovo.

A soutěž měla super spád. Nejrychleji prolétlo tratí družstvo z Olšovce 16,85s, tito borci už na sebe upozornily v Pustkovci, kde také vyhráli – no škoda, že nejsou pravidelní účastníci Extraligy – opravdu by bylo zajímavé porovnat jejich celoroční výkonnost. Na druhé místo se dostala Trnava – pánové opravdu umí velmi rychlý útok a 17,02s tomu odpovídá. Trojku vítězů doplnilo ještě družstvo Petrovic „B“ a Vrbětic – obě družstva dosáhla stejného času 17,13s – díky lepšímu prvnímu terči „vyhráli“ Petráši 16,37s LP – ale body do tabulky samozřejmě obě družstva berou za 3. místo. Velmi zdařilý útok se ještě povedl Úhercům 17,22s (17,13s PP) a Radíkovu 17,38s (17,04s PP).

A hurá na baby :-). Jak jinak – začínají mladší Výčapy – a trápení pokračuje dál – 18,66s (LP 17,30s) 6. místo. Jako druhé se předvedly ladies z Chrášťan a opět do toho vlítly po hlavě a naplno a vyplatilo se – 16,51s (16,14s LP) a soutěž v Babicích už znala vítězky :-). Na druhé místo se „dokulhaly“ Nevcehle – Káťa se vrátila na start – ale zdravotní stav bolavé nohy jí rozhodně nedovolil prolétnout trať její obvyklou kosmickou rychlostí – přesto i se štěstím 16,86s (16,53s LP). A třetí místo je naše a DOČKALY JSME SE !!!!!!!! Konečně můžeme říct, že letos máme povedený útok ve všech směrech – naprosto v pohodě – bez chybiček zastavujeme časomíru za 16,91s a můžeme slavit – máme EXTRALIGOVOU 16TKU!!!!!!
To, že stačila „jen“ na 3. místo je asi fuk – důležitý je, že tam SVÍTÍ !!!!! Po vyhlášení už nám nic nebránilo v tom začít naplno slavit a prostě si to užít … a můžeme jenom děkovat Janě, která nás odvezla do Vel. Hoštic, že nás nepustila do kukuřice :DDD – no a v Hošticích se k nám už naplno přidala.



výsledky:
fotky: Extraliga sdh vycapy Q

Žádné komentáře:

Okomentovat