čtvrtek 29. července 2010

24.7.2010 - Květinov - 6. kolo Extraligy

14 dní uteklo jako voda a čeká nás opět extraligový víkend - tentokrát skoro doma - hostitelem byla naše Vysočina a to konkrétně v sobotu Květinov (HB). Počasí ukázala naprosto jinou tvář oproti prosluněným a teplým Vacenovicím - déšť, zima i vítr - ale i na to musíme být připravené.
Do Květinova se sjelo 43 mužských a 10 ženských družstev. Mokrá trať do mírného kopečka byla opravdu těžká a vylámalo si na ní zuby mnoho favoritů - Radíkov i Plumlov končí bez bodů, Petrovické Béčko s velikým štěstím až na 6. místě, kdy se jim při útoku "svlékla" béčková hadice - ten samý problém nastal i u druhého Petrovického družstva - ale tam kluci už tolik štěstí neměli a útok nedokončili. Vítězství z Květinova putuje do Trnavy za velmi kvalitní útok s výsledným časem 17,02s (LP 16,93s), 2. místo si prostříkli borci z Laviček 17,52 s (LP 16,86s) a bronz patří Lhenicím za čas 17,58s.
Ženskou kategorii tradičně zahajovaly naše mladší holky a s potěšením musím říct, že první útok té hezčí kategorie byl i nejrychlejší z celé soutěže a holky odvážejí první letošní extraligové vítězství časem 17,63s. Na stupních vítězů je doplnily Chrášťany 18,00s a Svatoslav 18,32s. Další "N" do statistik připisuje naše "Qvéčko" - Šuta si cvakla céčka přes zub a smůlu si přivezly i holky z Nevcehle - kterým se zranila Káťa a i když měly víc než dobrou posilu v podobě Pavly Švaříčkové z Trnavy - která už si loni zkusila zaběhnout za Nevcehli a hodně povedeně - tentokrát se nezadařilo a holky končí 5. časem 18,45s (PP 16,82).
Tak takhle nějak vypadal Květinov - ani tady nám štěstí nevykvetlo - takže jedeme dál :(
Výsledky:
Fotky: Mistrking

Žádné komentáře:

Okomentovat