středa 7. července 2010

26.6.2010 - Vrbětice - 3.kolo extraligy

... týden utekl jako voda a byl tu další extraligový víkend ... v sobotu jsme zavítaly na Zlínsko a to konkrétně do Vrbětic a s sebou jsme si přivezly i veliké opory našeho týmu – myslím tím ty nejmladší opory :D. Místní krásný areál má také jednu specialitku a to je dlouhý asfaltový úsek, který pro ženskou kategorii znamenal, že si rozdělovačky skoro ani nešláply na trávník :). Určitě se daly očekávat velmi solidní časy, ale bohužel tomu trošku nepřál vítr, který zlobil nejedno družstvo.
Do Vrbětic se sjelo 40 družstev mužů a 12 družstev žen.
Ani ve třetím extraligovém kole jsme se v mužské kategorii nedočkaly 16tkových časů – ale přece jenom o sobě dali více vědět favorité – první místo odvážejí Plumlováci za čas 17.10 s a jak je jejich zvykem, tak to pořádně a hlasitě oslavovali … Tak jsou první, no a coooo :). Stříbro patří Radíkovu, který se o lepší umístění připravil menším prostřikem na pravém proudu – čas 17.24 s a třetí místo náleží pro Urbanov za čas 17.39 s.
Tu krásnější kategorii zahajovalo naše „modré“ družstvo z Výčap – škoda zaváhání na koši a holky končí až na 10. místě :(. Pak už základna patřila Nevcehli a my jsme netrpělivě očekávaly první 16tkový čas v jejich podání. Naprosto nenápadným způsobem a perfektním sražením holky opět ubraly na extraligovém rekordu a přepisují tabulky časem 16.15 s. Myslím si, že všem nám padla brada hodně dolů – a nikdo už nepochybuje o tom, kdo to letos opět ovládne … Naše kvéčko šlo na start s jasnou taktikou – hlavně v klidu ze zadu a vyplatilo se … 17,30s (LP 16.89 s) a letošní první body jsou na světě – za 2. místo. Stupně vítězů doplnily Ladies z Chrášťan s časem 17.68 s.
Po vyhlášení výsledků – lehce „navoněných“ slivovicí :D jsme se přestěhovaly na Radíkov a mohla začít večerní zábava a příprava na nedělní výkony.
fotky:
Výsledky:

Žádné komentáře:

Okomentovat