středa 12. srpna 2009

Petrovice - 10. kolo extraligy - 9. 8. 2009

Druhý den pokračovala extraliga 10.kolem a krásným počasím v Petrovicích. Sjelo se rekordních 50 družstev mužů a hlavně 18 družstev žen!!
V mužské kategorii se borci z Nevcehle vyměnili s Plumlováky, kteří dnes kvůli nesestřiku na terči měli eNko no a co :o) . Úřadujícií mistři se předvedli nádherným útokem, který zastavil časomíru v čase 16:59 s. Zadařilo se zde i klukům z Urbanova, kteří (určitě díky návratu Davida) si dali pěkných 16:96 s a zařadili se hned za sousedy z Nevcehle.Třetí místo brali Vřeskovice s hraničním časem 17:00 s. V této kategorii se vytvořili bodově zajímavé dvojce, a proto tu bude boj nejen o 1.místo.
Ženy zahajovaly jak jinak, než naše mladší já. Vše jim klaplo a s pěkným časem 17:57 s (PP ) si dnes nastoupily na stupínek pro 2.místo.
Po nich už holky z Nevcehle. Nezklamaly a opět tam mrskly 16-ku( 16:44 s ), která jim bez diskuzí zaručila 1.místo. My se připravovali ze 7.pozice a po včerejším neúspěchů nervoznější, než obvykle.


Petrovice jsou pro nás prostě prokleté, krásně rozběhnutý útok, naneštěstí Jana u terčů podjela, prostřiky na obou proudech a 17:98 s. Náš čas stačil až na 5.místo, kterým jsme si zasloužily krásné polštářky (lepší než umělé činčily za 2.místo :o) )

Tento víkend hodnotíme jako opravdu nevydařený, proto budeme dál trénovat a trénovat a doufat, že se na nás příští extraligu štěstí usměje více.

I když jsme za tento víkend nasbíraly pouze 4 body, v celkovém pořadí extraligy se stále držíme na krásném 3.místě. Nezbývá než bojovat, aby vydrželo :o).

Žádné komentáře:

Okomentovat