neděle 9. srpna 2009

Netín - 9. kolo extraligy - 8.8.2009

... 9. kolo extraligy se z plánovaných Lhotek přesunulo od nedalekého Netína a tam si přijelo zasoutěžit 31 družstev mužů a 11 družstev žen ... trať krásná - kolem základny pevný náběh - daly se očekávat super časy ... ale ve finále nás čekal závod bez 16tkových časů ... :o)
... v mužské kategorii začali borci z Nevcehle hodně dotahovat vedoucí družstvo Plumlova, takže se očekávala hlavně bitva mezi těmito dvěma družstvy ... Plumlov předvedl velmi kvalitní a hlavně rychlý útok a končí časem 17,00s a po čtyřech kolech opět vyhrává extraligovou soutěž, 2. bylo družstvo Velkých Hoštic 17,56s a 3. Úherce 17,73 s - takže i přes "vypadající" super terén Netín ukázal - že to žádná lehká trať nebyla :o( . Hoši z Nevcehle si bohužel vybrali smůlu na proudech a prostřikem končí až na nebodovaném 16. místě časem 18.74s :o(( - takže Plumlov opět odskakuje a upevňuje vedoucí post v celkovém sčítání !!!!
... a hurá na dámy :o))
V ženské kategorii se v plné parádě předvedlo "domácí" družstvo Lhotek - holkám perfektně sedl útok a už už šahaly po 16tce ... bohužel "jenom" 17,04s (16,72s PP) ale i přesto parádní podívaná a zasloužené 1. místo soutěže, malé zaváhání na levém proudu u holek z Nevcehle a výsledný čas 17.11s a tentokrát 2. místo ovšem nic nemění za tom, že si Nevcehlačky jdou rázně pro další titul vítězů extraligy. 3. místo Podmoklany 19,27s ...
... a kde zůstala Výčapská družstva? :o) ... no prostě Netín nic pro nás a bohužel ani pro mladší Výčapy - "mláďata" se záváháním Káji na základně a se zauzlovaným céčkem a to všechno ještě podtrhla Verča prostřikem - čas 20,70s a 5. místo, no a my? - ještě o kapku hůř ... kousanec Jany na základně - no to by se ještě dalo - ale naděje končí se zazvoněním její proudnice o zem - jak se dostala z ruky, těžko povědět - ale s vodou se muselo chtě nechtě počkat a čas 21,99s stačil na jeden jediný bod za 7. místo :o(( Takže na tyhle závody raději rychle zapomenout a zabojujeme hned zítra v Petrovicích ... !!!

a ještě jednu milou "povinnost" tu mám - malé Adélce od Jany - přejeme hoooodně moc zdraví a štěstí k jejim 1. narozeninám !!!

fotky:
kompletní výsledky:

Žádné komentáře:

Okomentovat