sobota 18. července 2009

Upršený Čechtín - okres. liga - 18.7.2009

Namlsané extraligou z minulého víkendu jsme se v sobotu 18.7. vydaly na propršenou třebíčskou ligu do Čechtína. Už když jsme vyjížděly od nás, začalo pršet. Protože nepřestávalo, myslely jsme, že se soutěž zruší. Nebylo tomu tak. Ale více to „odsejpalo“, vynechal se i úvodní nástup.

Statečně pršelo a foukalo téměř celou soutěž a dráha byla totálně nacucaná = běželo se prostě ve vodě :o( Naštěstí otevřeli kulturák, který je hned těsně u dráhy a tak jsme celou mužskou část odkoukaly z tepla :o). Zúčastnilo se jí pouze 13 mužstev. Na 1.místě skončili Litovany, na 2.místě Čechtín a na 3.Trnava. Po odběhnutí finále, ve kterém zvítězili kluci z Trnavy, a krátké přestávce mohla začít naše kategorie.

Musely jsme sundat všechny teplé a nepromokavé vrstvy ( ještě, že jsme vyhrály tak skvělý bundy v Květinově!!! :o) ) a jako 3. se nachystat na základnu. Rozhodly jsme se, že vzhledem k počasí a Lenčiným zádům půjdeme opravdu na jistotu a počkáme s vodou. Strategie se nám vyplatila a na promáčené dráze v dešti jsme zaběhly 18:89 s (P 18:80). Díky tomu jsme si odvezly pohár za 2.místo, 7 bodů, polštářky do ávie a další ceny. 1. místo vybojovaly holky z Trnavy s časem 18:31 s a 3.místo Čechtín s „naší bývalou“ Eliškou na proudu. Bezpísmenkové Výčapy po problému na koši 24:60 s a 5.místo.

Doufejme, že se počasí umoudří a že bude šance si pořádně užit závody a opravdu bez strategie si zaútočit už zítra v Předíně !!! Snad jednou dojde i na plavky, které jsme měly nabalené v batohu :o) .

výsledky ženy:

Žádné komentáře:

Okomentovat