pondělí 20. července 2009

Předín - Open liga - 19.7.2009

... po propršených závodech v Čechtíně jsme si zajely zazávodit trošku líp na Open ligu do Předína ... Předínský "kopeček" přijelo vyzkoušet 31 družstev mužů a 9 družstev žen a jak se ukázalo - ne každý to do kopce umí :o))
... v mužské kategorii zvítězila Želetava 18.17 s, druhé místo Boršov 18.54 s a třetí Dolní Němčice 18,88 s. Ve finále, kde útočilo prvních pět družstev základního kola + jeden vylosovaný zvítězili Dolní Němčice časem 18.96 s ... už jsme opravdu dlouho nezažily závody, kde by nepadla ani jedna 17tka ... no jooo - kopeček :o))
... ženskou kategorii zahajovalo družstvo Boršova a prvním časem 20,18 s stanovilo laťku pro další soupeřky ... Naše "kvéčko" nastoupilo jako druhé - musíme ještě zmínit, že nám VELMI ale VELMI pomohla na pravém proudu Danča z Trnavy - Jani si dala malou "přestávku" ... :o) - máme jednu velkou výhodu - že do kopce máme natrénováno - takže vzadu hezky v klidu a výsledný čas 17.35 s znamenal velikou spokojenost pro nás všechny !! Druhé místo braly naše mladší Výčapy - kde si "slabou" chvilku (letos snad vůbec poprvé) vybrala Šuta, která holkám zaskakovala za pracující Verču a prostřikem ukončila útok za 18.47 s (Kája měla 17.47 s), třetí místo bere Rozseč a 19.36 s.


takže jak zhodnotit víkend? ... no DOBRÝÝÝ ... :o) ... Čechtínské deštivo jsme přežily, v Předíně naprostá spokojenost .. jedeme dál :o))

a ještě na závěr - VELIKÉ DÍKY DANČI Z TRNAVY - mooooc nám pomohla !!!!

výsledky z Předína:
fotky:
video:

Žádné komentáře:

Okomentovat