úterý 7. července 2009

Květinov - 4. kolo extraligy 4.7.2009

...týden utekl jako voda a další extraligový víkend před náma - tentokrát žádný únavný cestování - zůstává se na Vysočině a to konkrétně v Květinově (HB), kam se sjelo 34 družstev mužů a 9 družstev žen. Vyrazily jsme také - opět s "náhradnicemi" Eliškou na stroji a Terkou na savicích a světe div se - bez děti!!! :o) Počasí tentokrát přálo všem - sluníčko svítilo, nikde zbytečně vody - takže můžeme začít !!
V mužské kategorii opět řádilo družstvo Plumlova a jediným 16kovým útokem dne ( v mužské kategorii) a to 16.73s, potvrdilo, že útok na vítězství v letošním kole extraligy myslí smrtelně vážně ... na 2. místě skončilo družstvo Lestkova 17.12s a na 3. místě obhájci titulu - Nevcehle 17.17s ...

Po krátké pauze pro přesunutí terčů začala útočit ta krásnější polovina lidstva :o) ... Jako první se na základnu dostavilo tradičně "mladší" družstvo Výčap. Hezky rozběhnutý útok malinko "pokazil" prostřik na levém proudu a výsledný čas 18.81s (PP 17,74s) stačil na bramborovou pozici. Po nich už pozici na startu přebraly mistryně svého oboru - Nevcehle a naprosto bezchybným útokem s výsledným časem 16.60s (PP 15.80s!!!) braly opět 1. místo. Naše startovní pozice byla tentokrát pětka - z našeho pohledu skvěle rozběhnutý útok - Šuta na levém proudu 16.48s!! a nebylo by co řešit - ale co naplat - počítá se až druhý terč a tam 17.66s = 2. místo v soutěži. Mezi Výčapská družstva se dostaly už jenom holky z Pravčic s časem 17.99s a 3. místo.takže na závěr - spokojenost - jenom doladit to pozdější "stříkání" na pravém proudu a bude to super - neeee? .... :o))

Po závodech se maminy poslušně vydaly směr domov k dětičkám a zbytek hurá do nedalekého Sedlejova, kde se konalo nedělní extraligové kolo - ale hned v sobotu večer i soutěž o nejrychlejší "zadek" - a samozřejmě - tam máme opravdu silné želízko v ohni !!!



fotky z Květinova:

výsledky z Květinova:

Žádné komentáře:

Okomentovat