úterý 30. června 2009

Radíkov - 3. kolo extraligy - 28.6.2009

Po nepříliš dlouhé noci, kdy se přišly bavit i maminy s vysílačkou , nás čekalo brzké vstávání. V 7 hodin jsme pobalily věci a přemístily se na areál. Posnídaly jsme a postavily altán, který nám byl domovem během hodně propršeného dne. Přestalo pršet až na naši kategorii. Eliška nám to počasí pěkně objednala :o)).
Na startovní dráhu se v Radíkově postavilo 49 družstev mužů a 15 družstev žen.
V první části-mužské kategorii jsme obdivovaly krásný výkon kluků z Laviček. Tento tým rozhodně letos patří k favoritům pro přední místa a tentokrát vše co umí perfektně prodali - výsledný čas 16,70 s (PP 16,51 s ) jim zajistil 1.místo , 2. Místo : Plumlov - 17,00 s (16,95 s ), 3.místo Nevcehle a čas 17,07 (LP 16,61).

Po upravení dráhy se začaly na základně připravovat naše „mladší“ kolegyně.
Ani dnes se jim nedařilo podle jejich představ.
Pomalejší voda a prostřiky znamenaly konečný čas 17,75 s ( PP 17:64 s )
a tento čas jim stačil na 5. místo.


My se tentokrát chystaly už z páte pozice na startovní listině.
Opět vše klaplo, zklamal nás až pozdější výstřik na pravém proudu. Ale i tak 17:64 s. Šuta nalevo opět šestnáctkový sestřik - 16:86 s a nejrychlejší sestřik dne. Vedení jsme si však užívaly jen chvilku, po nás běžely holky z Nevcehle. Pěkný útok na jistotu a nejlepší čas dne 17:20 s( PP 17:05 s ). Na čtvrtém místě skončily letos poprvé bodující Lhotky Team s časem 17.68. Z druhého místa nás posunuly jen domácí holky z Radíkova, kterým se povedl velmi hezký útok s časem 17:47 s (LP 17:07 s ).
Závěrečný nástup, rozdání cen a letos poprvé výstup i na stupně vítězů a odjezd domů !!!


Ačkoliv neděle už nebyla až tak příznivá po stránce počasí, musíme uznat, že na Radíkově všechno klapalo jako hodinky - děkujeme ještě jednou za poskytnutý nocleh - velké díky patří i Terezce a Elišce, že perfektně zaskočily místo dovolenkujících se kolegyň :o) HOLKY Díííky moc !!! Pro nás, si myslím, velmi úspěšný extraligový víkend a těšíme se na další, který přijde hned další víkend a to u nás na Vysočině !!!



foto z Radíkova:
Výsledky z Radíkova:

Žádné komentáře:

Okomentovat