pondělí 15. června 2009

Kožichovice 14. 6. 2009 - aneb - když se prostě nedaří ... :o))

Další závod, na který jsme se vydaly byla tentokrát stará známa okresní liga. V 12:45 hod. jsme se sešly na vsi, naložily věci a plné očekávání odjely do Kožichovic. Tam už na nás čekaly Lenka se Šárkou, které cestu pojaly jako trénink a vyrazily na kole.
I když počasí letos poprvé opravdu přálo, neodpovídala tomu účast ani výkony. Shlédly jsme pouze 14 útoků v mužském podání, kde jejich boj nakonec dopadl takhle: 1.místo – Litovany (18:62 s), 2.místo - Budíkovice (18:71 s), 3.místo - Sokolí (19:36 s).
Zkrácenou trať pro ženskou kategorii mohly jako první vyzkoušet naše konkurentky bez písmenka. Nachystáno měly během chvilky, ovšem to jim v útoku nepomohlo. Problém na koši pro ně znamenal čas 25:73 s. (šetří se na extraligu ?) I ostatním družstvům se stejně jako v mužské kategorii nedařilo. My jsme šly na start jako 5. a zároveň poslední. Doufaly jsme, že byla dnešní smůla vyčerpaná a zbylo na nás nějaké to štěstí. Opak byl pravdou. Janu pravděpodobně překvapila voda (tentokrát opravdu povedená), proto čas 24:55 s. Ovšem na levém proudu Šuta opět 16!!! (16:63 s ) Musíme ale uznat, že Jana má tentokrát díky uplakané Adélce omluvu. Nervy u ní pracovaly 2krát více. Jelikož smůla v Kožichovicích opravdu řádila, stačily i přesto naše časy na 2. a u "bezpísmenkového" družstva na 3. místo. Jedno prvenství přece jenom odvážíme a to v podobě nějrychleji sraženého terče - Šuto - gratulujeme !!!! Hurááá!!! Jediný "nepokažený" útok dne v ženské kategorii předvedla děvčata ze Svatoslavi - a výsledný čas 21.13 s jim bohatě stačil na první místo.


Po nástupu jsme sbalily altán, zorganizovaly focení první letošní úplně společné fotky a zamířily k domovům. Cesta byla opravdu veselá. Míšu jsme odradily od dalšího společného cestování v ávii (i přes to, že Pavlínce se naše pění líbilo.)



Takže dámy - vyprat dresy - ať je smůla pryč a honem znovu na start, spravit si náladu !!!

Foto zde:
výsledky tady:
video tadýýýýý:

Žádné komentáře:

Okomentovat