pondělí 8. června 2009

Nevcehle- Open liga 7.6.2009

Nějakou tu Třebíčskou ligu už jsme zkusily, a tak jsme se vydaly okouknout konkurenci na Open ligu a zároveň oplatit holkám z Nevcehle návštěvu. Některé holky odjely už o den dřív, a proto jsme mohly jejich volná místa využít pro naše děti :).


Po nástupu se nám předvedlo 34 družstev mužů, kde na 3.místě skončilo družstvo z Urbanova (17:35 s), na 2.místě Lavičky (16:91s) a na 1.místě mistři z Nevcehle (16:52 s). Poté se rozběhlo finále na 3B a 1. Kuriozita dne: Nevcehle a Lavičky – stejný čas ( 16:80 s ). Rozstřel byl domluven na 2B na závěr závodů.

Následovalo zkrácení tratě a první družstvo mohlo na start – nečekaně Výčapy :). Naše fandění stačilo na čas 17:68 s (L 17:46 s).



1.místo si dlouho neužily, protože hned po nich jsme se mohly kochat útokem domácích. Lůca na pravém proudu tentokrát s pořádným štěstím a s napojenou prodnici za 5 min 12 :o) sráží, i přes mírné ubrání strojnice, svůj terč v neuvěřitelném výsledném čase 16.36 s!! Na levém proudu druhá kuriozita dne: naprosto fantastických15:70s !!!!!!!!! - těžko si představit, kde mají holky letos tu konečnou laťku - troufám si říct, že pro zbývající ženskou hasičkou populaci je to dosti nereálná hodnota ... :o) ...  
Během dalších 4 družstev jsme dochystaly potřebné náčiní a vyrazily na základnu. Příprava byla během chviličky. Už jsme jen čekaly na Lenčino každozávodové uklidnění a pokyny startéra :).

Spojily, nalily a časomíru jsme zastavily v čase 17:18 s. Na levém terči se Šutě opět podařila 16-ka (16:63 s! ). Prostě se té naší 16tce k nám nechce, ale ono to přijde a my jí dostaneme !!!! 




Doufejme, že do dalších závodů zas něco natrénujeme a holky vepředu se na té 16 sejdou!!!!!!! Nikdo z následujících 4 družstev se před nás nedostal, a tak jsme se mohly radovat z 2.místa hned za Nevcehlí a před našimi bezpísmenkovými.

A to už byla na řadě třetí kuriozita dne . Nevcehle a Lavičky na 2B opět stejný čas 14:44 s! A proto se připravili na další kolo. Klukům z Laviček bohužel jejich pokus nevyšel, nedokončili. Kluci z Nevcehle však ani teď nešli jen na jistotu, ale předvedli další skvělý útok s časem 14:11 s.

Po závěrečném nástupu společné foto, spořádání vyhraných balíků a už jen odjezd domů :)



výsledky ženy a finále muži:
výsledky muži:

více foto tady:

Žádné komentáře:

Okomentovat