pondělí 29. června 2009

Opatovice - 2. kolo extraligy - 27.6.2009

Další týden uběhl jako voda a jelikož správný hasič rozhodně nesedí o víkendu doma musely jsme vyrazit někam na závody i my ... a protože se přiblížil první extraligový víkend - tak se muselo všechno řádně rozmyslet. Prvním problémem byl odjezd Šárky a Lenky na dovolenou - takže honem schánět náhradu - vstříc nám vyšla Eliška z Budíkovic na stroji a "navrátivší" se Tereza na postu spoje savic - holky poctivě trénovaly, aby jejich "nezkušenost" na nových postech byla znát co nejmíň :o) ... Druhým a jak se ukázalo mnohem závažnějších problémem bylo počasí ... bohužel déšť a z toho plynoucí povodně nám moc do karet nehrály a plánovaný "výlet" do Opatovic a Radíkova byl velmi - ale velmi - v ohrožení - ono cestovat s dětmi není zrovná odpočinková činnost a déšť a větší množství vody tomu rozhodně nepřidá ... Rozhodnutí padlo až v sobotu dopoledne - s podmínkou, že v případě deště po závodech okamžitě odjíždíme domů ... a jedemeéééé !!!
Závody v Opatovicích byly z důvodů podmáčeného hříště přesunuty do nedalekých Býškovic - kam sjelo 47 družstev mužů a 15 družstev žen ...
V mužské kategorii se na prvních třech místech umístila družstva z Plumlova 17.15 s, Litavy 17.20 s a Úherce 17.27 s ...
Po mužské kategorii se tentokrát trať nekrátila od terčů - ale posouvala se celá základna :o) ...
Jako první - jako už tradičně - si došlo na základnu naše "mladší" družstvo - tentokrát si smolný den vybraly Pavča s Ráďou na "zadku" a drobné zaváhání, které bohužel ne příliš výkonná mašina už nedožene, zachraňovaly výborným sestřikem proudařky a výsledný čas 17.60 s stačil holkám na celkové 3. místo.
Po nich si základnu připravily holky z Nevcehle ...
Opět naprosto bezchybný a ukázkový útok zastavil časomíru na 16.78 s a braly plný počet bodů za první místo !!!

Na nás tentokrát zbyla až 9. startovní pozice. Všechno pečlivě nachystat...

... ještě dořešit taktiku :o)...

a honem na startovní čáru - hlavně v klidu, tak jak to umíme !!!! :o)) První start byl "tichý" asi navlhly patrony ve startovací pistoli :o) ... ale při druhém všechno v pořádku a hezky rozběhnutý útok s výsledným časem 17.15 s nás dostal na celkové 2. místo - ještě musíme pořádně pořešit pozdější výstřiky na pravém proudu a pak už snad i ta naše "poloviční" 16 bude úplná !!!!


Přebrat ceny, sbalit věci a protože se počasí umoudřilo, nepršelo, dokonce i sluníčko na nás vykouklo, nemuselo se domů !!! hurá hurá hurá a mohlo se přejet do nedalekého Radíkova, kde také bylo domluveno suché přespání v místní hasičce - DĚKUJEME!!!!



fotky: SPAKE a MISTRKING!!!
ostatní foto z Opatovic(Býškovic):
Výsledky Opatovice (Býškovice)

Žádné komentáře:

Okomentovat