pondělí 24. srpna 2009

Žernovník - 12. kolo extraligy - 23.8.2009

... na Žernovník se přejíždělo už v sobotu odpoledne - po ukončení soutěže v Plumlově. Cestou jsme zvládly výborné jídlo v Černé Hoře - mnam - všechny jsme se olizovaly až za ušima a nejvíc Mája :o)))- která svou porcí dokrmila nejen nás, ale i část druhého družstva :o)))) Večer se dostavil i místní DJ, takže jsem parádně zařádily na super muziku - no ve zkratce - byl to parádní a maxisuper vydařený extraligový večer !!!!
... po né moc dlouhé noci (je to fakt zvláštní - ale ty noci na extralize jsou všechny nějak divně krátké :o)) ...) a po slavnostním nástupu a zahájení 12. kola extraligy už všichni s napětím očekávali další boj dvojice Nevcehle a Plumlov. Plumlováci se do útoku tentokrát pustili v plné síle a na tvrdo a vyplatilo se - 16.79s a plný počet bodů pro ně. Nevcehle - bohužel - ztratili na terčích - když kluci solidně - teda přepočítáno na kvality sestřiků Nevcehláků - prostřikli a berou pouhé 3 body za 13 místo :o(( ... Plumlov si před posledním víkendovým kláním udělal velmi slibný náskok a určitě udělají maximum, aby to už udrželi - i když - štěstěna je vrtkavá :o) Na 2. místě skončili borci z Lestkova 17.16s, a 3. Maršovice 17.30s ...
... v ženské kategorii tradičně první na základně Výčapy - celkem slušně rozběhnutý útok s výsledným časem 18.44s (LP 17.44s) a 3. místo - nutno podotknout, že terče v Žernovníku rozhodně nedávaly kvalitní časy zadarmo - byly opravdu těžké. My z pozice 9. - s pomalejší vodou a trošku prostřikem vpravo - 18.10s a 2. místo a vítězství jede do Nevcehle za čas 18.08s :o) - holky musely měnit post maxirychlé Katky - která si při rozběhávání zvrtla kotník - její ztráta v družstvu je víc než citelná a proto strojnice zkušeně čekala s vodou, aby "náhrada" doběhla - sestřik taky nebyl přesně to, co holky z Nevcehle umí, ale výsledek na velmi časově průměrný závod stačil na první místo !!!



Takže podtrženo sečteno - Extraliga už zná vítězky ženské části, myslím si, že zná už i druhé místo ... o to třetí ještě zabojujeme :o) snad nám pomůže trošku i paní štěstěna :o)


V Y S O Č I N A, V Y S O Č I N A - hej hej hej !!!!! :o))

výsledky:
fotky:

Žádné komentáře:

Okomentovat