neděle 2. srpna 2009

Litovany - okresní kolo - 2.8.2009

... další týden utekl a znovu přišlo přemýšlení, kam vyrazit na závody ... Mladší holky odjely zabojovat na sever Moravy na Extraligu, naše Jana to také vzala na sever, ale na dovolenou ... Kluci jeli vyzkoušet okresní ligu do Litovan a protože nám vyšli vstříc a bez problémů zapůjčili "vercajk" - volba byla jasná - jedeme si zaběhnout "kopeček" do Litovan ... :o)
Prvně jsme to musely vzít přes Trnavu a poprosit Danču o pomoc na pravém proudu ... Dana je hodná holka a ráda pomohla - takže jedeme. Do Litovan přijelo 14 družstev mužů a 4 družstva žen.
Mužskou kategorii vyhráli Výčapy 19.17s, 2. místo pro Litovany 19,25s a 3. Budíkovice 20,08s.
Po přestavění dráhy pro ženskou kategorii a po malé občerstvovací přestávce pro rozhodčí jsme mohly jako první nastoupit na základnu ... Strategie byla jasná - předek poletí jako namydlenej a zadek těžce na pohodu s rozvážnou vodou :o))) ... Rozběhnuto super ... výstřiky 16.30s - proudařky na místě - Danča na pravém 17.23s a slabou chvilku si vybrala Šuta a brutus prostřikem zastavuje časomíru na 20,26s ... no i mistr tesař se někdy utne ... :o) ... ... kopec v Litovanech je opravdu pořádný a tak se před nás dostaly jenom holky z Trnavy s časem 19,21s (LP 17,72s) - na 3. místě skončila Svatoslav 20,44s a 4. Kamenná 22,97s ...
Po ženské kategorii šli na řadu opět pánové a převedli útoky ve finále na 2B. První místo pro Trnavu 15,96s, 2. Litovany 16,25s a 3. Kamenná 17,40s.
Ani v tomto kole okresní ligy pořadatelé nezklamali co se cen týče, předvedly se i cukrářky a pro první 2 vítěze ženské kategorie připravily krásné a chutné dorty ... :o) ...
Závěrečné foto a tradá domů a co bude dál ... no koooonečně zase Extraliga i pro nás ... čeká nás víkend Netín a Petrovice ... tak s chutí do toho !!!!


fotky tady:

Žádné komentáře:

Okomentovat