neděle 23. srpna 2009

Plumlov - 11. kolo extraligy - 22.8.2009

... v sobotu jsme nabalily spacáky a stany a odjely zabojovat do Plumlova na další kolo extraligy ...
Do Plumlova se sjelo 40 družstev mužů a 11 družstev žen ... Počasí se dopoledne tvářilo celkem přívětivě, ale Tašunka (místní moderátor :o) ...) to zařídil trošku jinak a hned na úvod soutěže předpovídal, že v momentě, kdy na základnu nastoupí borci z Nevcehle - kteří mj. dotahují náskok zatím vedoucího Plumlova - začne pršet i s kroupama ... !!!! No a bohužel se zase až tak nespletl - déšť příšel, ale už neodešel :o((
Vedoucí tým Plumlováků šel svůj útok dost na jistotu a výsledný čas 17.03s (16.81s) stačil na bramborovou příčku ... možná mohli být celkem spokojení, doma se přece nevyhrává - nebýt toho, že ten déšť, který Tašunka tak hezky ohlásil hned na začátku soutěže - přinesl nový extraligový rekord - naprosto snový čas 16.26s !!! v podání Nevcehláků ... Milka a Jurič trefili naprosto stejně a naprosto fantasticky a přepisují tabulky - o trošku dýl a ještě o krapet líp, než holky - jak jinak než z Nevcehle - GRATULUJEME!!!! Takže první místo z Plumlova odváží Nevcehle za fantastický rekord extraligy 16.26s, 2. Lestkov a parádní 16.53s (16.46s) a 3. Úherce 16,74 (16.67s)
Tento závod znamenal - že Nevcehle stáhli náskok Plumlova už jen na 4 body !!! To bude ještě hukot :o))
V naší kategorii tradičně zahajovaly Výčapy - ale bohužel - problémy na levém proudu a čas 26.49s znamel pro holky první nebodovaný závod a 9. místo :o( ... Zaváhaly i suverénky letošního kola extraligy - nebo spíš - zaváhal jejich stroj a z posledních sil dotlačil vodu až k terčům za 19.06s a tím 6. místo - ale i tyhle 2 bodíky a fakt, že Výčapský holky nebodovaly vůbec - stačily k tomu, že v ženské kategorii už známe vítězky !!!! Naše kvéčko na startu z pozice 8 - na strojí Pája (Léňa si užívá líbánky až v Dominikánské republice - snad se nám vrátí v pořádku :o))..) - první start ulitý :o) - to nám na závodech jde letos dost dobře :o)) - a padá i koncovka prvního béčka od mašiny :o( ... druhý start OK - Jája zachovala chladnou hlavu - ale školáckou chybu jsem udělala já a prostě po Jáji koukla - no Jája zvládala na výbornou, ale můj pohyb navíc byl i pohybem navíc pro béčko, které cinklo o zem a problém byl na světě ... sice jsem napojila a někam to doběhla - ale proudařky prostě byly krátký a to se nedal čekat žádný super čas :o(( 19.03s a 5. místo. Vítězství z Plumlova odváží ladies z Chrášťan 17.95s (17.91s) - no i když ... ale od toho jsou tam rozhodčí, že :o) - 2. místo Sychotín 18.12s (18.01s) a 3. Pravčice 18,29 (17.09s). Výsledky sice žádná sláva - ale i přesto - odvážíme jako jednu z cen novou proudnici :o)
Přejíždíme na další kolo extraligy - které tentokrát hostí Žernovník - doufám, že té vody z hůry bude méně!!

fotky:
výsledky:

Žádné komentáře:

Okomentovat