středa 25. května 2011

22. 5.2011 - Trnava - Třebíčská liga

Týden utekl jako voda – stihlo se i lehce zatrénovat a bylo tu další kolo okresní ligy tentokrát na novém areálu v Trnavě a protože se i počasí umoudřilo, těšily jsme se na příjemně strávené nedělní odpoledne. Pánové dojeli do Trnavy v počtu 26 soutěžících družstev a v té hezčí kategorii se na start postavilo 11 družstev. Vše mohlo začít.
Tak jako minulý týden ve Výčapech, se ani v Trnavě nepotvrdilo známé pravidlo, že doma se nevyhrává :-) - pánové z Trnavy předvedli, že jsou na blížící se extraligu dobře připraveni, a nejrychlejším útokem dne – 17.17s zvítězili, 2. místo patří pro Sedlatice za čas 17.62s a trojici doplnili Výčapy časem 17.88s.
Trnavští svoje prvenství potvrdili i ve finále, kde čas ještě trošku zlepšili – 17.07s. Takže v mužské kategorii oproti minulému týdnu určitě výsledkové zlepšení a co na to dámy? :-)
Přestavba terčů proběhla velmi rychle, protože soutěž nabrala skluz kvůli porouchané časomíře a mohly jsme začít. Dalo se předpokládat, že 19tka na vítězství tentokrát stačit nebude, už jen z toho důvodu, že na startovní listině bylo možno vidět holky z Nevcehle – takže se určitě bylo na co těšit. A Nevcehlačky nezklamaly – 16.69s a není co řešit – uvidíme, kam se holkám letos povede čas útoku ještě stlačit :-),
druhé místo s lehkým prostřikem patří do Svatoslavi za čas 18.00s a 3. Výčapy 18.12s.
A my? Sestava stejná jako ve Výčapech - s Káťou na koši a Janou na stroji, proběhla jen malá organizační změna na základně, pro snadnější odběh Jáji od základny (aby nemusela obíhat mě) jsme si vyměnily místečka, ale to je jenom maličkost. Pro nás tentokrát 5. místo – přivřený kohout na rozdělovači pro Jáju znamenal mnohem pozdější výstřik a jen díky perfektnímu sestřiku to nebylo ještě horší - 19.82s – no, jdu se vyprat :-), aby se to nestalo pravidlem.


fotky od Trnavských a od Peti jsou použity i v článku - díky moc, foťte dál :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat