úterý 17. května 2011

15.5.2011- Výčapy - Třebíčská liga

... tak jsme se konečně dočkaly a nová sezóna je zde. Bohužel se start neobešel bez komplikací - vyměnilo se hodně lidí a pozic - na svém místě jsem zůstala jenom já na děliči a Šuta na levém proudu, zbytek je úplně jinak :-). Na pravý proud se celou zimu pečlivě připravovala Jája, béčka si bere na starost první "navrátilkyně" Kiťa, mašina bude patřit Pavči Havlence ( zatím zaskakuje Jana, než se Pavči uzdraví malíček ), na savice se vrací Šárka a na koši pomůže Tereza, která už také ví, co hasičské závody znamenají a Terce zdárně sekunduje Káťa Veselá :-) ... takže by se dalo říct, že lidí je dost :-), protože nesmíme zapomínat na Máju, která sice kvůli zdravotním komplikacím letos asi nenastoupí, ale kdo ví - budeme jí držet pěsti a doufat, že bude brzy OK a opět s námi na startovní čáře. A aby byla naše sestava kompletní, připojím do seznamu "trénovací pomocnice" Renču a Peťu Pavlusikovy - bez nich by to taky jen těžko šlo.
... tohle je vše na úvod ke změnám a teď hned rychle na první naše letošní závody a to domů do Výčap, kde se rozjelo první kolo Třebíčské ligy.
I když se počasí pokazilo, byla zima a vypadalo to i na déšť a i přesto, že v Bratislavě naši hokejisté bojovali o bronzové medaile na MS 2011, se do Výčap sjelo 27 mužských a 9 ženských družstev. Výčapská trať do kopce není určená pro nějak zázračné časy a letošní ročník to jistě potvrdil - 1. místo patří domácím za čas 18.05s, 2. místo jede do Jakubova za 18.66s a 3. do Předína za čas 18.98s.
A pak už trať patřila nám a můžu říct, že se tento závod zařadí mezi ty, kde to prostě nepadalo ani v ženské kategorii. Více či méně pokazila všechna družstva, takže nás možná na začátek může těšit - že nejmíň pokažený útok jsme předvedly my - zádrhel na spojích děliče, dobře odhadnutá voda a sraženo časem 19.94s ale i tak 1. místo, na 2. místě skončily Myslibořice 20.54s a trojici šťastných doplnila Svatoslav 21.84s.
Začátek sezóny tedy trošku rozpačitý - určitě nejen pro nás, ale těžko dělat závěry po prvních závodech. Ono to půjde :-)

výsledky ženy:
Fotky od Bibra:

Žádné komentáře:

Okomentovat