úterý 21. září 2010

4.9.2010 - O pohár starosty města Telč

… jedním z tradičních a taky velmi oblíbených závodů je soutěž O pohár starosty města Telč – pro znalé prostě a jednoduše – noční Telč :-)
Letos se na kluzké kostky postavilo 28 družstev žen. Zahajovaly tradičně naše mladší holky – škoda prostřiku – výsledný čas 18,70s (PP 17,59s) stačil na celkové třetí místo, ale těsně po sražení terčů buchlo holkám „béčko“ - takže velká komplikace pro nás – rychle sehnat náhradu :-(.
Šly jsme na start ze 4.pozice – takže jsme musely jednat hodně moc rychle, nejhodnější holky z Nevcehle nám to svoje půjčily, ale štěstí nám to nepřineslo – možná nervozita z „neznámé“ hadice, nebo zase chybějící kousek štěstí – Lenka na stroji béčko kouše, rozpojit to opravdu nešlo – takže až když koncovky cinknou o kostky a rozpojí se, je možnost spojit je správně – útok jsme sice dokončily, ale v čase, který patřil až někam na konec tabulky 35,34s. Bohužel. Letošní závod v Telči byl celkově dost opatrný a „pomalý“.
Vítězství odvážejí domácí holky z Nevcehle – čas 18,01s (LP 17,41s), druhý nejrychlejší čas patří pro Vitiněves, která nás velmi mile překvapila už na Extralize v Radíkově – holky vypadají opravdu velmi dobře, snad se v příští sezoně objeví na více extraligových závodech – výsledný čas 18,35s (LP 17,71s) a třetí místo patří už zmiňovaným holkám z Výčap. Z dalších známých družstev – Ladies se rychlou vodou pěkně utopily – 20,65s 13. místo, Radíkov možná až moc na jistotu 19,51s a 6. místo, Svatoslav předvedla poměrně vydařený útok 19,45s a 5. místo …
Po odběhnutí všech útokuchtivých děvčat se na start postavil již tradiční DREAM TEAM Telč, kterým i letos byl půjčen náš „vercajk“ a vydatně jim pomohly s přípravou mladší Výčapy :-) – útok se povedl na jedničku a byl téměř nejrychlejší :D
Po vyhlášení výsledků už se jen čekalo na správnou tmu a start mužské kategorie – kam přijelo 53 družstev. A jestli ta ženská část byla pomalá a opatrná, tak ta mužská byla výrazně „eNková“ – z 53 družstev jich 21!!!! nesplnilo a byli to např. i Petráši „B“, Lavičky, Trnava, Úherce i Lestkov a další .
Nakonec to dopadlo takhle: 1. Starý Lískovec Sport 18,17s, 2. Únětice 18,68s a 3. Radíkov 18,70s a tím můžeme další ročník noční Telče uzavřít.

Výsledky muži:
Výsledky ženy:
fotky: esus12 hasiciostrov:

Žádné komentáře:

Okomentovat