pondělí 17. května 2010

Výčapy - Okresní liga - 16.5.2010

... plán pro letošní sezonu byl jasný - odjet všechny závody Extraligy, plus nějaký sem tam závod mimo - a mezi takové závody samozřejmě patří i "domácí" kolo Okresní ligy ... takže jsme si na neděli vytáhly čepice a zimní bundy a docela děkovaly za to, že neprší :)
I přes opravdu nepříznivé počasí se do Výčap sjelo 29 družstev mužů a 6 žen. Tradičně začali pánové a náš 100x zaběhnutý a podmáčený kopeček dal o sobě zase vědět - žádné zázračné časy se nekonaly a vítězství si odvážejí borci z Urbanova časem 18,46 s, další dvě místa obsadila družstva z Petrovic - mladší "Ačko" časem 18,83 s a starší a zkušenější "bééé" těsně 18,85 s.
Ženskou kategorii zahajovaly samozřejmě jak jinak naše "mladší" soupeřky - holky mají letos dobře natrénováno, ale bohužel zatím na nich sedí pořádná smůla a tentokrát sedla na košařku Ráďu, které i trošku pomohla Verča na levém proudu - výsledným časem 19,92s berou 3. místo. Extraligové mistryně z Nevcehle trošku zápolí se sestavou a v jejich podání čas 18,70 s je opravdu hodně za jejich možnostmi - 2. místo .... Startovní listinu uzavíralo naše "Kvéčko" ... Lenka to velmi zkušeně posichrovala ze zadu - vodu pustila na výbornou, ale prostříknout si zkusila Šuta a zastavila časomíru časem 18,19s (Jana výborných 17,20s) - ale protože se nám podařilo pokazit útok nejmíň - zlato bylo naše !!!!
Záverečný program obstarali opět pánove a to formou finálových běhů na "2B" a tam to bylo asi takhle :) - 1. místo Petrovice "A" 15,53s, 2. místo Petrovice "B" 15,97s a 3. Lavičky 16,14s
Zima, mokro a kopec prostě udělaly své - Extraliga se blíží bleskovou rychlosti - ještě je čas dopilovat nedostatky a doufejme, že nám fakt to počasí pomůže a vyleze sluníčko, aby se mohli všichni rozběhnout naplno a předvést své kvality v plné parádě !!!!

Výsledky:
fotky:

Žádné komentáře:

Okomentovat