středa 12. května 2010

Kojetice - okrskové kolo - 9.5.2010


... tak už je to tady - sezona zahajena !!!!!!! Uf - tak jsme se přece jenom dočkaly a mohly vyjet na první letošní závody . NO - i když - ono by se dalo říct spíš na další trošku víc veřejný trénink ... :-)
základna s kamením - časomíra zn. ruční stopky ... no prostě okrsek no ... :D ale i přesto "hojná" účast družstev z Výčap, Mikulovic, Kojetic a Štěpánovic v mužské kategorii a my a mladší holky v kategorii ženy ... nesmíme zapomenout, že se přijela pochlubit výkony i dětská družstva Výčap a Kojetic ....
... o tom - kdo kolik dal čas asi nemá cenu se moc rozepisovat - vsadím se, že některá z družstev se sešla ráno před hasičkou - a když se v počtu členů dostala min na 5 kousků - řeklo se JEDEME - takže můžeme považovat za úspěch, že dokončili všichni a nikdo se nezranil ... :)

My a druhé družstvo z Výčap už jsme si to zkusily trošku v ostřejším tempu a dovolím si říct, že na místní podmínky to nedopadlo zle .... každé družstvo předvedlo více i méně podařený útok někde na hranici 19 s v tom horším případě - a 16. viselo ve vzduchu v tom povedenějším útoku .... místní časoměřiči naměřily nám 16.50s a druhým holkám 17 s, ale jak říkám - ono se to moc vážně brát nedá ... :) prostě to docela šlo ... :) - fakt škoda, že se nepodařilo sehnat alespoň nějakou časomíru :(
takže tohle byly naše první letošní závody ... fakt už se těším na zcela jinou úroveň, kterou nám nabídne tak rychle se blížící první kolo Extraligy !!!!

fotky :

Žádné komentáře:

Okomentovat