středa 20. května 2009

Výčapy 17.5.2009 Okrsek + OL

Hned po minulých závodech začaly přípravy na soutěž u nás, která vypukla 17.5.2009. Přivstaly jsme si a v 8 hodin jsme byly psychicky i fyzicky připravené jak na dopolední okrsek, tak i na odpolední okresní ligu.

Na okrsku jsme soutěžily „pouze“ proti našim bezpísmenkovým (mladší družstvo Výčap). O to více jsme se snažily :-D. Místo štafety jsme odběhly dva útoky.


Oba nebyly úplně bezbychné, ale dokončené v časech okolo 18 vteřin( měřeno na ručních stopkách)a pojistily nám porážku mladých =D (kterým se bohužel nazadařilo ještě víc než nám).
Na trati se předvedla i družstva Výčapských děti :o) ...


Po přebrání poháru a diplomu jsme se některé odebraly domů načerpat síly na odpoledne.

Po obědě jsme se opět sešly na návsi a zapojily do chodu soutěže. Sjelo se 29 družstev mužů a 7 družstev žen.
V mužské katagorii se na prvních třech místech seřadila družstva Čechtína s časem 17.41 s, Trnavy 17.46 s a Předína 17.84 s.

Na základnu jsme se připravovaly jako první.


Útok do našeho kopečku jsme nezaběhly úplně podle našich představ - Jana - pr. proud - trošičku se stěstím srazila až po mírném prostřiku na čase 17:74 s (L 17:08s, výstřik 16:20s). Našim „mladým“ se konečně zadařilo a s časem 17:51s nám vrátily porážku z dopoledne :-D (doufejme, že jim to vydrží i do dalších závodů - hlavně v okruhu Extraligy, na kterou se chystají). Holky z Nevcehle opět dokázaly, že v požárním sportu jsou zaslouženě opravdové mistryně a do našeho kopce doběhly a časomíru zastavily v čase 16:69s. Je to opravdu radost sledovat útok v jejich provedení - on je totiž nejen rychlý, ale prostě perfektní ... Jejich výkony pro nás znamenaly 3. místo a krémy na ruce :-D. Nakonec už „jen“ společné foto u Floriána, úklid po celé akci a tentokrát ODCHOD domů.


Celkové výsledky soutěže ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat