středa 27. července 2011

16.7.2011 - Pustkovec - Extraliga 2011

... extraliga se nám přehoupla do své druhé poloviny a my jsme vyjely do Ostravy – do Pustkovce.
Počasí bylo naprosto úžasný – sluníčko se snažilo, takže byla možnost doladit opálení a ještě k tomu okouknout 42 mužských a 14 ženských útoků.
V té mužské části si borci z Laviček dalším parádním útokem a vítězným časem 16,85s pomale sbírají slušný bodový náskok v celkovém pořadí a bude hodně zajímavé sledovat,
jestli přijde nějaké zaváhání a jak na to zareagují Petrovice a Nevcehle. 2. místo patří tentokrát Letohradu Kunčicím, velmi vydařený útok končí časem 16.93s a třetí místo také 16tkovým časem – konkrétně 16,95s – patří Hornímu Poříčí. Velmi pěkný útok v podání Jinolic - 17,15s stačil na 4. místo a první pětici si zajistili Maršovice 17,38s.
Pak už ve výsledkové listině můžeme najít naše Petrovice „B“ – s vodou hodně opatrně, ale s vyrovnaným sestřikem obou terčů 17,39s a 6. místo. Další známe extraligové tváře dopadly asi takhle: Trnava s výrazně pozdějším výstřikem na jednom z proudů 17,85s (PP 16,92s) 9.místo, Velké Hoštice s prostřikem 12.místo za čas 17,98s (16,58s PP), Plumlov bez bodů na 17.místě 18,65s (PP 16,76s), mladší Petráši 20. 18,85s – tam bylo dost špatně nabráno a útok kluků z Nevcehle skončil neplatným pokus a zraněným košařem. Loni patřil závod v Pustkovci mezi rekordmany v „N“kových pokusech a i letos to byla docela úroda – „N“ko si z Pustkovce odvezlo celkem 11 mužských družstev.


Ženskou kategorii zahájilo tradičně družstvo Výčap – tentokrát se záskokem na levém proudu holky předvedly velmi solidní útok s výsledným časem 17,69s, který stačil na 4. místo, o které se pak ještě podělily s družstvem Sychotína za stejný čas. Bronzové skončily Ladies z Chrášťan – parádní útok s výsledným časem 16,64s stačil „pouze“ na 3. pozici. Ještě o fous rychleji proběhly tratí Nevcehlačky – 16,46s (LP 16,13s) a i tady musím použít to „pouze“, protože ani tento čas nebyl vítězný - 2. místo. Tabulky extraligových rekordů se otřásly a ten ženský přepisují naprosto famózním způsobem děvčata z Vitiněvsi – prostě to byl maximální fofr a skončil časem 16,11s – BOMBA!! Už jenom kousek a 16tka padne ... bude to ještě letos? Třeba na ideální trati pro rekordy v samém závěru v Petrovicích? Uvidíme :- ). Doplním ještě, že Radíkovu se tentokrát povedlo více prostříkat a končí na 6.místě časem 18,22s.

Náš útok už mířil k neuspěchu hned na základně – nezapojená céčková hadice na rozdělovači, nebo resp. zapojená, ale až za dlouho a rychlejší voda – to vše znamenalo velmi výrazné vykrácení proudařek, hlavně teda Jáji a bylo po nadějích. To jediné „N“ko ve výsledcích žen je naše :- (
Na nástupu jsme si to odstály alespoň za kluky, abychom si zasloužily bedýnku ovoce :- ), pak už jsme se zajely vykoupat a tradá do Velkých Hoštic.

Výsledky:

fotky tradičně od Jandáka a první část od Bugyho

Žádné komentáře:

Okomentovat